Lijek - Maixner, Franjo, karikaturist (1955)
Na prikazu su dva muškarca i žena. Svi su starije dobi i prikazani su karikaturalno. Jedan muškarac leži u krevetu dok drugi muškarac i žena stoje uz krevet.