Pristojbenik za postupak pred sudom : tumač - Kocian, Samuel (vlast. nakl, 1915)
Zak. članak XLIII: 1914. o sudbenim pristojbama. Provedbena naredba br. 20.000 od g. 1915. Specialne tarife za pojedine sudske postupke. Alfabetička tarifa. Zidna tarifa.