Izvješće o radu Povjerenstva za kvalitetu zdravstvene ustanove .. (Agencija za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu i socijalnoj skrbi, 2016)
Preliminarno istraživanje o radu Povjerenstva za kvalitetu zdravstvene ustanove putem on-line ankete, s posebnim osvrtom na primjenu obaveznih standarda kvalitete.