Zbornik radova (Hrvatska udruga stručnjaka zaštite prirode i okoliša = Croatian Association of Experts in Nature and Environmental Protection, 2014)
Radovi na temu strateške procjene utjecaja na okoliš, zaštite prirode i održivog korištenja prirodnih resursa.