Izvješće o neočekivanim neželjenim događajima .. (Agencija za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu i socijalnoj skrbi, 2016)
Izvješće i analiza prikupljenih podataka o neočekivanim neželjenim događajima u zdravstvenim ustanovama.