Zbornik Lovranšćine (Katedra Čakavskog sabora Lovran, 2015)
Časopis koji objavljuje znanstvene i stručne radove iz različitih polja i grana pretežno humanističkoga područja, a koji tematiziraju Lovran i/ili područje Lovranštine.