Reumatizam : glasilo Hrvatskoga reumatološkog društva HLZ-a (Hrvatsko reumatološko društvo HLZ-a, 2014)
Časopis koji objavljuje uvodnike, stručne, znanstvene i pregledne radove, prikaze bolesnika, knjiga i članaka, osvrte, vijesti i druge priloge na temu reumatizma.