Čudesni svijet tehnike 7 : radni materijal za izvođenje vježbi i praktičnog rada u tehničkoj kulturi u sedmom razredu osnovne škole - Bartolić, Gordan, profesor tehničke kulture (Školska knjiga, 2014)
Sadrži knjižicu i radni materijal.