Polytechnic and design (Tehničko veleučilište u Zagrebu, 2016)
Časopis objavljuje tekstove o novim saznanjima na području tehničkih znanosti,informacijskih sustava, novih tehnologija u računarstvu, proširenje metoda e-nastave na visokim učilištima.