Željeznički most preko Save blizu Zagreba (s. n., 1861)
Prikazom dominira most perko rijeke kojim prolazi vlak. Uz rijeku, kao i na rijeci u čamcima, su prikazani ljudi u obavljanju svakodnevnih poslova.