On ne shvaća - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Na prikazu su žene i muškarac krupnije građe u planinarskoj odjeći na vrhu planine. Prikazani su karikaturalno.
Signature nema; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom preko njega nalijepljen papir s natipkanim tekstom na francuskom; d.g. ugao lista olovkom: 62.
Iz serije crteža "Šale i ludorije".
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš