Izvješće Drugom kongresu saobraćajnih i transportnih radnika i službenika Jugoslavije : održavanom u prostorijama centrale Saveza u Zagrebu od 26. do 29. juna 1920. - Kaurić, Slavko ([s. n.], 1920)
Sadrži i prikaze prometnih i transportnih pokreta u svim krajevima države prije 1918.