8. Festival tolerancije-JFF Zagreb : posvećen 20. obljetnici filma Schindlerova lista, dobitnik 7 Oscara (Zagreb Jewish Film Festival, 2014)
Prikazanom bodljikavom žicom kreiran znak Davidove zvijezde, heksagram koji tvore dva spojena trokuta