HDKBR info : Hrvatsko društvo za kontrolu bez razaranja - punopravni član EFNDT i ICNDT (Hrvatsko društvo za kontrolu bez razaranja, 2015)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz područja istraživanja i razvoja ispitivanja bez razaranja, tehničke dijagnostike i održavanja primjenjivih kod materijala i proizvoda kao i očuvanja vrijednosti baštine.