HDKBR info Hrvatsko društvo za kontrolu bez razaranja - punopravni član EFNDT i ICNDT (Zagreb : Hrvatsko društvo za kontrolu bez razaranja, 2015)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz područja istraživanja i razvoja ispitivanja bez razaranja, tehničke dijagnostike i održavanja primjenjivih kod materijala i proizvoda kao i očuvanja vrijednosti baštine.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i engl. jeziku.
Opis prema br.1(2017) dana: 29.4.2021.
Keywords: Nedestruktivno testiranje -- Serijske publikacije