Stilistika (Zagreb : Katedra za stilistiku, Odsjek za kroatistiku, Filozofski fakultet, 2015)
Portal koji želi biti referentno mjesto stilističarima, filolozima, studentima filoloških grupa, piscima i umjetnicima, svima koji se žele uključiti u stilističku diskusiju ili pridonijeti bogaćenju stilističkoga arhiva.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.10.2016.).
Keywords: Stilistika