Davor Vrankić : dozvoli da te učinim stvarnim : Let Me Make You Real (Galerija likovnih umjetnosti, 2010)
Većinu površine plakata zauzima reproduciran detalj crteža likovnog umjetnika Davora Vrankića sa prikazom imaginarnog, fantastičnog podvodnog svijeta, te voća i lista