Leopoldo Cesare Liberatore - Böner, Johann Alexander (s. n., 1674)
Muški lik u bojnom oklopu na propetom konju. Ispod konja ratni zarobljenici, iznad puto s krunom i anđeo s lovorovim vijencem u rukama. U pozadini vojska.