Strani jezici : časopis za primijenjenu lingvistiku (Hrvatsko filološko društvo, 2016)
Časopis sadrži znanstvene i stručne radove koji obrađuju raznovrsne lingvističke teme s posebnim naglaskom na područja primijenjene lingvistike.