Epulon : časopis studenata povijesti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli = journal of Student's of History Association ISHA (Udruga studenata povijesti ISHA, 2014)
Časopis objavljuje radove (članke i prikaze) studenata povijesti pulskog i drugih sveučilišta.