The 50th Annual Golden Globe Awards : Hollywood Foreign Press Association - Ilić, Mirko, likovni umjetnik ([s. n.], 1993)
U središtu prikaza veliki zlatni globus na postolju omotan filmskom vrpcom. Uokolo radijalno raspoređeni multiplicirani manji globusi čija postolja se izdužuju prema rubovima plakata. Na površini manjih globusa odražavaju se slike globusa kojima su okruženi