Darfur - Young, Daniel ([s. n.], 2006)
Uz lijevi rub plakata okomiti niz slova imena Darfur, regije zapadnog Sudana. Međusobno ih razdvajaju horizontalni redovi bodljikave žice. U horizontalnim produžecima slova naslova, nazivi nacističkih koncentracijskih logora: Dachau, Auschwitz, Radogosz, Flossenbürg, Ulven, Ravensbrück