Grosser deutscher Atlas - Schütz, Karl, kartograf (Johann Joseph von Reilly, 1795)
Na prikazu je mnoštvo ljudi odjevenih u antičku odjeću koji se nalaze u šumovitom krajoliku. Neki od njih imaju simbole kartografije.