14. međunarodna izložba crteža - strip crtež, Moderna galerija, Rijeka = 14th International Exhibiton of Drawings - Comics, Museum of Modern Art, Rijeka - Ilić, Mirko, likovni umjetnik (Moderna Galerija, 1998)
Kompozicija fantastičnih likova iz izmaštanog cirkusa s crteža autora Davora Vrankića. Između ostalih, u središtu prikaza lik s repom i dugim ušima zavezan za trapez iznad mnogobrojne publike.