Buldožer : Noč - Ilić, Mirko, likovni umjetnik (s.n., 1995)
Fotografija žitnog polja na koje se s gornje strane plakata "spušta" noć (crno polje koje u svom donjem dijelu oblikuje riječ NOĆ). Preko žitnog polja i crnog polja, okomito, zelenim slovima: BULDOŽER, u nastavku žuta točka uokolo koje C/B fotografije članova vokalno instrumentalnog sastava tvore "cvijet"