Današnja škola : odgovor na pitanje: "Ko je kriv dvostrukomu grabežnom umorstvu gimnazijalca Hrvoja Paskijevića i družine?" - Sasso, Antun, prevoditelj ([s. n.], 1923)
Prema predgovoru, 3-6. str., pisac objavljuje svoj referat i diskusiju na sastanku u Osijeku jer smatra da je već tada prikazano nezdravo stanje škole iz čega je mogao izrasti zločin H. P.