Devotissimus filius et humillimus ex Ordine sancti patris Francisci Seraphici provinciae s. Ladislai regis in Regno Croatiae existentis frater p. Paulus Paulić, beatissimo patri ... Ecclesiae Catholicae summo et optimo pontifici Pio nono : dum is expleto quinquagesimo sui gloriosissimi sacerdotii anno dominica 2a post Pascha in diem 11mam Aprilis incidente inter festivissimos totius orbis catholici applausus jubilaeum solemnissime celebraret, carmen hoc in perenne suae firmissimae fidelitatis testimonium, et pientissimum summae venerationis documentum, genibus Beatissimi Patris humillime advolutus offert - Paulić, Pavao ([s. n.], 1869)
Stihovi.