Working paper series (Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet, 2016)
Publikacija objavljuje pojedinačno autorska djela u nastajanju autora s institucije te ih elektronički diseminira putem računalnih mreža i baza podataka.