International transport law review e-journal on international transport law (Zagreb : Faculty of Law University of Zagreb, 2016)
Časopis koji donosi članke i recenzije vezane uz zakon o transportu.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Keywords: Prijevozno pravo -- Serijske publikacije