Festival internacional de las artes : Teatro de bellas artes, Merce Cunningham y su compania de danza (Comite organizador de los juegos da la XIX Olimpiada, 1988)
Reproducirana fotografija na kojoj se nalazi skupina muškarac i žena kraj prozirnih plastičnih kubusa