Internationale Zagreber messe : Yugoslawien (zagrebački velesajam, 1950)
Kompozicija se sastoji od prikaza različitih materijala kao što su drvo, ruda, krila Merkura. Kolažirani su tako da tvore strelicu čiji vrh formira trobojnica sa zvijezdom. Strelica je uperena prema krugu unutar kojeg je prikazana scena sa seljakom na traktoru iza kojeg su tvornice.