Johannes Gutenberg 1400-1468 : štamparsko umijeće mijenja svijet, izložba grada Mainza i internacionalnog društva Gutenberg - Hoch, Hans Peter (Muzej za umjetnost i obrt, 1968)
Prikaz štamparskih slova Gutenbergova vremena