Iz ruske dramatike epohe Petra Velikoga : (Preštampano iz 62. knj. "Spomenika Srpske kraljevske akademije nauka u Beogradu.) - Badalić, Josip, slavist ([s. n.], 1925)
O rukopisu ruskog dramskog prikaza, koji je pronađen u Nacionalnoj i sveučilišnoj biblioteci u Zagrebu; sadrži i tekst dramskog prikaza.