Lučbeni zavod Kr. hrvatskoga sveučilišta Franje Josipa I u Zagrebu = Das Chemische Institut der Kgl. kroatischen Franz Joseph I.-Universität zu Agram - Janeček, Gustav (Knjigotiskarski i litografijski zavod C. Albrechta, 1885)
O gradnji nove zgrade zavoda i opis zgrade.