Rostra : časopis studenata povijesti Sveučilišta u Zadru (Studentski zbor Sveučilišta u Zadru, 2010)
Časopis objavljuje izvorne znanstvene, stručne i pregledne radove, kao i recenzije, kritike i osvrte na historiografska i druga pisana i mulitimedijalna djela povijesne tematike.