Zagreber Wochen in Salzburg : Zagreb Stadt der Jugend, 22.IV.-9.V. 1969. ([S. n.], 1969)
U gornjoj polovici smješten je tekstualni dio plakata. Donji dio podijeljen je na dva dijela - polja. Unutar lijevog polja nalazi se detalj prizora iz starog Zagreba sa grafike autora J. Huhna. U desnom polju prenesena je c/b fotografija nasmiješenog mladića. Preko prikaza u lijevom polju otisnuta fluorescentna zelena boja, a desnog ružičasta boja.