Krka - Knin ekološka udruga. (Knin : Ekološka udruga Krka Knin, 2013)
Web-stranice udruge za ekološko očuvanje Knina i njegove okolice
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.12.2016.)
Keywords: Ekološke udruge; Zaštita okoliša -- Knin