Osnova za gradjenje ludnice u Zagrebu ([s. n.], 1875)
Na kraju teksta: U Gradcu, 25. lipnja 1874. Dr. Jos. Kras. Schloser, kr. zem. praliečnik, dr. Stjep. Magjarević, c. kr. puk. lieč. i operateur, dr. A. Schwarz, povjerenstv. izvjest., Jakomini, kralj. mjernik.