Edmond Rostan: Cyrano de Bergerac - Beker, Žarko (Hrvatsko narodno kazalište, 1984)
Crvena podloge plakata. Velikim bijelim slovima istaknut naziv predstave. Preko naslova lik duge brade, duga nosa s mačem. Na glavi nosi kitnjast šešir.