Juraj Božjim milosrdjem i milošću Sv. Apoštolske Stolice, nadbiskup zagrebački častnomu svećenstvu i vjernomu puku pozdrav i blagoslov u Gospodinu! - Posilović, Juraj ([Zagreb] : [s. n.], 1905)
Korizmena poslanica.
Nasl. nad tekstom.
Puni oblik imena autora: Juraj Posilović; podatak o autoru na kraju teksta.
Na kraju teksta dat.: 5. martii 1905.
Keywords: Kršćanstvo i druge religije