Izvješća o pokazateljima sigurnosti pacijenata (Agencija za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu i socijalnoj skrbi, 2016)
Izvješće prikazuje rezultate dostavljenih izvješća i analize podataka bolničkih zdravstvenih ustanova o pokazateljima sigurnosti pacijenata.