Izvješća o pokazateljima sigurnosti pacijenata (Zagreb : Agencija za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu i socijalnoj skrbi, 2016)
Izvješće prikazuje rezultate dostavljenih izvješća i analize podataka bolničkih zdravstvenih ustanova o pokazateljima sigurnosti pacijenata.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od 2014(2015) urednice: Jasna Mesarić, Carmen Hadžić Kostrenčić, Diana Šimić ; od 2016(2017): Jasna Mesarić, Dubravka Teskera.
Keywords: Zdravstvo -- Kontrola kvalitete -- Serijske publikacije; Medicinske pogreške -- Serijske publikacije