10. festival tolerancije-JFF Zagreb : izložba : Dječji osvrt "Crtežom protiv zaborava", 9.-15.4.2016 (Festival tolerancije-Zagreb Jewish Film Festival, 2016)
Šest širokih traka u bojama koje preklapanjem tvore oblik heksagrama u gornjoj trećini plakata. Trake u donjem dijelu plakata djelomično preklapaju crno-bijeli crtež s prikazom djevojčice