10. festival tolerancije-JFF Zagreb : edukacijska jutra : sjećanje kroz film : Frank Stern (Festival tolerancije-Zagreb Jewish Film Festival, 2016)
Šest traka u bojama koje preklapanjem tvore oblik heksagrama u gornjoj trećini plakata. Trake u donjem dijelu plakata djelomično preklapaju fotografije Franka Sterna i djevojčice glave prekrivene maramom