10. festival tolerancije-JFF Zagreb : edukacijska jutra : simboli mržnje : Mirko Ilić (Festival tolerancije-Zagreb Jewish Film Festival, 2016)
Šest traka u bojama koje preklapanjem tvore oblik heksagrama u gornjoj trećini plakata. U donjem dijelu plakata tekstualni dio plakata s kratkim sadržajem predavanja