Miro Begović : studije za arhitektonsko uređenje sjeverne strane Trga republike, 16.II-3.III 1963. (1963)
Na bijeloj podlozi plakata kompozicija horizontalnih ploha sive, žute i crne boje u središnjem dijelu plakata.