Makroekonomska kretanja i prognoze (Hrvatska narodna banka, 2016)
Časopis obuhvaća analizu recentnih makroekonomskih i monetarnih kretanja u Republici Hrvatskoj i prognoze Hrvatske narodne banke o kretanjima osnovnih makroekonomskih pokazatelja za tekuću i sljedeću godinu.