Gradonačelnik.hr ([S. l.] : Ciudad)
Portal koji objavljuje vijesti i stvara rang ljestvice najuspješnijih hrvatskih gradonačelnika po različitim kriterijima i kategorijama.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.1.2017. ; zadnji opis prema verziji dana: 2.1.2020.).
Keywords: Gradonačelnici -- Hrvatska