O postanju, promjenama i stanju Zakladnih blagajna Kraljevine Hrvatske - Cuculić, Milorad ([s. n.], 1899)
Sadržaj: O postanju, promjenama i stanju zakladnih blagajna kraljevine Hrvatske. Zemaljska zaklada pupilarna. Zemaljska za-klada stradajućih. Zemaljska zaklada Eduarda bar. Jellachicha za zemaljsko sirotište. Zemaljska zaklada komasirana za dobrotvorne svrhe. Zemaljska zaklada Huttler-Kohlhoffer-Monspergerova zem. sirotišta u Osieku. Zemaljska zaklada kazalištna. Zemaljska zaklada obće hrv.-slav. realne vjeresije. Ze-maljska zaklada gospodarstvena. Stipendijalna zaklada Marije Terezije. Zemaljska zaklada regnikolarna. Zemaljska zaklada komercijalna. Zemaljska zaklada narodnih učiona. Zemaljska zaklada muzealna.