Prvi svjetski rat (1914.-1918.) ([S. l.] : [s. n.])
Web-stranice koje prikupljaju i objavljuju događaje iz 1. svjetskog rata.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.1.2016.)
Keywords: Prvi svjetski rat (1914.-1918.)